Константин и елена имен ден 2017


06.07.2018 Автор: Акче

Нина Отдание на Богоявление виж повече. Изборът на именика на коя от възможните дати ще празнува зависи и от това, на кого точно е кръстен.

Еретик 3 15 Коментарът е обиден или неуместен. Свети апостоли Петър и Павел Петровден виж повече. Свети Константин Велики преместил своята столица в град Константинопол.

Павел Латрийски виж повече. Свети Константин и Елена е и празник, който отбелязва прехода от пролет към лято. За подробности вижте Условия за ползване.

Параскева-Петка Търновска виж повече! Рециклирането на кенове ще е новото "голямо предизвикателство" за бизнеса Да оцветявам Да участвам в конкурси и печеля награди Да майсторя интересни неща Да науча още за моите любими герои Да прочета някоя вълшебна приказка Да играя Судоку.

Елена, дъщеря на лондонски кръчмар. Елена, дъщеря на лондонски кръчмар.

Юлиан Юлиана Юлиян Юлияна.

Празници през месеца

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове. Харалампий Харалампи Валентин Валентина. Изборът на именика на коя от възможните дати ще празнува зависи и от това, на кого точно е кръстен. Свети Константин Велики преместил своята столица в град Константинопол. Нектарий Битолски виж повече.

Полагане честния пояс на Пресвета Богородица.

  • Честит празник и от мен!
  • Че каква тракийка е св. Раката с чудотворните мощи на Света Елена миналата година бяха занесени в Гърция за поклонение.

Мчци Хрисант и Дария Злат. Честит имен ден на Константин и Елена. Честит имен ден на Константин и Елена. Честит Имен Ден на 21 май.

Селските стопани свързват празника с предпазването на реколтата от градушка. Селските стопани свързват празника с предпазването на реколтата от градушка!

Имейл адрес

Борис Богорис Борислав Борислава Боряна. Яков, брат Божий виж повече. Прегледи Преглед Преглед на кода История. Император Константин премества столицата на Римската империя от Рим във Византия и в негова чест градът е кръстен Константинопол.

Зимен Кръстовден Попова Коледа. А за политическите подбуди на Константин нищо. Зрителите си искат Ники Кънчев, а не сегашния водещ. Съгласен съм Повече информация. Зимен Кръстовден Попова Коледа?

Още от България

David Hilbert 0 13 Коментарът е обиден или неуместен. За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате. Тя раздавала милостиня на бедните, като им слугувала, облечена в съвсем скромни дрехи, стараейки се никой да не забележи знатния й произход. Дали пък съвременните Константиновци не носят частица от неговия дух? Друга история твърди, че нестинарството е тръгнало от красиво момиче, което живяло в село, където жителите нарушавали божите закони.

Епифаний Кипърски и Св. Честит имен ден на Константин и Елена. Епифаний Кипърски и Св. Много престъпници са канонизирани от църквата. Честит имен ден на Константин и Елена. Alexander Wang пролет-лято Трифон Трифонка Лозан Лозанка Секул. Честит имен ден на Константин и Елена.

Още по темата

Юлиан Юлиана Юлиян Юлияна. Когато огънят стихне, останалата жарава - живите още въглени, се разстилат в кръг. Константин се смята за първият християнски римски император и неговите съименници могат да заимстват много положителни качества от своя патрон — отстоявал е мира, грижел се е за бедните и бил справедлив с народа.

Анастасия Ася Сийка Сия. Анастасия Ася Сийка Сия. Таня Татияна Татяна Траяна?


Свързани публикации:

Имейл адрес: mail@hpprintersupportusa.com
Реклама в портала hpprintersupportusa.com