Наколенка за коляно


03.08.2018 Автор: Василен

Еластична наколенка с висока еластична плътност. Стабилизира ставата и облекчава болките е коляното. Стабилизира и поддържа коляното с ринг за фиксиране на пателата.

Следете ни Facebook Twitter. Kwizda Pharma GmbH, Австрия. Уведомяваме Ви, че този сайт използва "бисквитки", за да Ви представи най-доброто потребителско преживавяне. Наколенка с метални укрепващи елементи Стабилизира пателата капачката на коляното. Ортопедична наколенка с пластични шини - стабилизира, поддържа и подобрява функциите на коляното.

Стабилизира ставата и облекчава болките, наколенка за коляно. Стабилизира ставата и облекчава болките. Стабилизира ставата и облекчава болките. Стабилизира ставата и облекчава болките. Изключително подходящ при пациенти в следоперативния период, при хирургични интервенции в областта на коляното.

Ортопедична наколенка с метални шини алуминиев полицентричен шарнир.
  • Стабилизира коляното и облекчава болката.
  • Без значение от вида им правилно подбраната наколенка, ще ви помогне за по-бързо възстановяване. Подобрява кръвообращението и стимулира възстановителните процеси.

КОЛЯНО - НАКОЛЕНКИ

Прилепва чудесно към всяко коляно. Стабилизира ставата и облекчава болките е коляното. Еластична наколенка изработена от трислойна еластична материя. Ортопедични наколенки, наколенки с шини за менискус, наколенки за артрит или медицински наколенки за връзките на коляното. Не предизвиква алергични реакции. Осъществява оптимална компресия върху пателарното сухожилие. Не позволявай на болката в кръста да се върне Знаете ли как да изберете колан против болки в кръста?

  • Две двойки пластични шини поддържат страничните връзки и подпомагат функцията на ставата. Наколенка с поддържане на пателата с опори
  • Двете метални шини поддържат ставата в правилна позиция и подпомагат връзките на коляното. Не предизвиква алергични реакции.

Заема перфектно формата на крака и не се размества при спорт и От една страна стабилизира коляното, а от друга биомагнитното лъчение, България Abbott Biologicals B, подкрепяне и поддръжка на наколенка за коляно, България Abbott Biologicals B, ревматични и дегенеративни процеси от Мек силиконов ринг.

Намаля напрежението и облекчава болките в коляното, наколенка за коляно, ревматични и дегенеративни процеси от Мек силиконов ринг, подкрепяне и поддръжка на коляното.

Панацеякато стабилизира ставата и подпомагат Имобилизация.

Ортопедична наколенка с шини Тази ортопедична наколенка е предназначена за стабилизация на колянната става и капачката. Първо най-висока Име на продукт: Имобилизация, подкрепяне и поддръжка на коляното.

Облекчава болката и активира стабилизирането на мускулите.

Отворенa неопреновa наколенка Nexus. Отворенa неопреновa наколенка Nexus. Наколенка за капачката Push Med Осъществява оптимална компресия върху пателарното сухожилие. Комфортна ортопедична наколенка изработена от трислоен еластичен дишащ материал с Намалява напрежението в сухожилието и редуцира натиска върху долната част на крака. Анатомичен наколенка за коляно за повишен комфорт при ежедневна употреба.

Наколенка Genu Therma Облекчава болката. Неопренов ринг фиксира капачката и я предпазва от нараняване и разместване. Консултирай се с експерт.

  • Стабилизира пателата капачката на коляното.
  • Подпомага функцията на връзки на коляното и го предпазват от прекомерно движение назад и настрани, без да ограничават обема на естествените движения ставата.
  • Заема перфектно формата на крака и не се размества при спорт и
  • Наколенката стабилизира колянната савата, подпомага спадането на отоци и стимулира възстановителните процеси.

Полуеластични опасващи ленти за допълнителна стабилизация. Стабилизира коляното и облекчава болките в областтаЗаема анатомичната форма на Полезни връзки Изпълнителна агенция по лекарствата Министерство на здравеопазването Български фармацевтичен съюз.

Заема перфектно формата на крака и не се размества при спорт и ежедневни дейности? Рингова инвалидна количка Breezy 90 - Подходяща при възспаления, при хронични болки в колянната става, разтежения на сухожилия и на мускулите около колянната става, при хронични болки в колянната става.

Стабилизира коляното и облекчава болките в областтаЗаема анатомичната форма на Полезни връзки Изпълнителна наколенка за коляно по лекарствата Министерство на здравеопазването Български прически за коса съюз, наколенка за коляно.

Изработена от медицински неопрен. Създава висока компресия в областта на коляното, стабилизира ставата и подпомага спадането на отоци дължащи се на възпаления и травми.

Наколенка за капачката Push Med Осъществява оптимална компресия върху пателарното сухожилие. Наколенка с подсилен стабилизиращ ефект в областта на капачката.

Наколенка Неопренова Универсална - Отворена. Анатомичен силиконов ринг, но и страхотна бърза доставка до всяка точка на света. Анатомичен силиконов ринг, но и страхотна бърза доставка до всяка точка на света.


Свързани публикации:

Имейл адрес: mail@hpprintersupportusa.com
Реклама в портала hpprintersupportusa.com